Uw advertentie hier?

Barbecue

Grillen en barbecueën zijn synoniem met de zomer en spreken een deel van ons aan: vlees, vuur, buiten feesten. Wat is er niet om lief te hebben? Of je nu een zelfverklaarde pitmaster bent, een buitengewone griller in de achtertuin of gewoon een fervent barbecue-eter, er valt veel te leren over de kunst en wetenschap van grillen. Van de verschillen tussen hout en houtskool en de kennis van wanneer je het deksel op je grill moet gebruiken, tot de nuances van regionale barbecuesaus stijlen en internationale barbecue technieken (om nog maar te zwijgen van de berichtgeving over dingen waarvan je niet eens wist dat je kon grillen), we hebben hier alles wat je moet weten over grillen en barbecueën.

De meeste zijn tijdloze onderwerpen, maar dit jaar heb je ook tips nodig over hoe je veilig een barbecue kunt organiseren (en of je dat echt zou moeten doen). Maar zelfs als je maar voor een of twee grilt, zullen de rest van deze tips je de hele zomer goed van pas komen - en daarna.

Uw advertentie hier?

Barbecue - Grokking Grillen

Voordat we ons gaan verdiepen in alle fijne kneepjes van barbecue, gaan we terug naar de basisprincipes van barbecueën.

Grillen 101

Als barbecuen nieuw voor je is (of in ieder geval met grillen), begin dan hier - deze handige gids behandelt alle basissen, zodat je vol vertrouwen kunt grillen, zelfs als het je eerste keer is. Zie onze Gids voor grillen: hoe word je een barbecue-expert.

Barbecueën versus grillen: wat is het verschil?

De termen worden vaak door elkaar gebruikt, maar het zijn totaal verschillende dingen. Leer de belangrijke verschillen, zodat je iedereen kunt scholen bij je volgende cookout. Wat is het verschil tussen barbecueën en grillen?

Wanneer moet u het deksel op uw grill gebruiken?
Het is niet alleen voor het wanhopig verstikken van opflakkeringen. Ontdek de ideale tijden om hem te sluiten, zelfs als het voedsel niet in brand staat: wanneer u uw grilldeksel moet gebruiken.

Wat is beter: gas of houtskool om te grillen?
Iedereen geeft de voorkeur aan het een of het ander, maar is het een objectief beter? We zetten de verschillen op een rij om u te helpen de rekening te vereffenen - of in ieder geval te beslissen welk type grill voor u geschikt is. Lees meer over het verschil tussen houtskool en gas om te grillen.

Wat is het verschil tussen hout en houtskool om te grillen?

Nog een andere kwestie van brandstof: hout versus houtskool. Wat is beter? Dat hangt ervan af - en soms zijn ze het beste als ze samenwerken. Lees meer over het verschil tussen hout en houtskool om te grillen.

Houtskool of hout? Als je niet exact op de hoogte bent over het verschil tussen hout en houtskool om te grillen, ben je niet de enige. Maar we zullen helpen om dingen op te helderen. Wat is het verschil? Dus: wat is het verschil tussen houtskool en hout om te[...] Lees verder
Barbecue op gas of houtskool? Grillen op gas of houtskool: het is "het roosterdebat", volgens grillgoeroe Steven Raichlen, maar wat is het verschil tussen gas en houtskool om te grillen, en wat is beter? Andere barbecue opties Natuurlijk zijn er verschillende [...] Lees verder
Barbecue: deksel open of dicht? Barbecue open of dicht? Je wilt een eenvoudig antwoord op de vraag: Wanneer moet u het deksel op uw grill gebruiken? Maar het is geen open en gesloten zaak. Wanneer je op een buitengrill kookt, hangt de beslissing om het deksel open of dicht te h[...] Lees verder
Cocktails-recepten