Buikvet Verbranden

Trainen met gewichten, hardlopen op de loopband 2 manieren om vet te verbranden, maar 1 van de meest gestelde vragen als het gaat om afvallen is, hoe kom ik van m’n buikvet af. Eén van de vele mythes die er de ronde gaat is dat je plaatselijk vet kunt verbranden. Dit is onmogelijk! Dus als iemand je ooit een speciale band aan wilt smeren en belooft dat je hiermee plaatselijk vet gaat verbrandden en binnen een bepaalde tijd een strakke buik hebt, niet doen.

Uw advertentie hier?

Afvallen

Voeding
Voeding is de belangrijkste factor als het gaat om afvallen. Je dient je voedingspatroon dusdanig aan te passen dat je minder calorieën binnen krijgt dan dat er in gaan. biologisch onbewerkt voedsel is hierbij een pre. Hierbij weet je zeker dat je geen andere stoffen binnen krijgt dan de benodigde voedingsstoffen. De voedingsstoffen worden beter door het lichaam opgenomen en het is kortgezegd dus gewoon beter voor je in de lange termijn.

Zorg dat je 6 keer per dag kleinere maaltijden eet in plaats van de standaard 3 keer per dag. Dit zorgt ervoor dat je een constante verbranding hebt van de voeding, en je geen hongergevoel krijgt.

Uithongeren
Veel mensen denken dat de oplossing voor het kwijtraken van dat buikje, uithongeren is. Hiermee zul je op korte termijn wel resultaat boeken, maar dit heeft negatieve gevolgen voor het lichaam. Buiten het feit dat je je lichaam onthoudt van essentiële voedingsstoffen, is deze manier van afvallen niet vol te houden, en zul je het uiteindelijk niet volhouden, wat weer resulteert in het algemeen bekende JOJO-effect.

Sporten

Sporten is iets wat elk mens moet doen. Het is goed voor je geest en lichaam en geeft je een algeheel beter gevoel. Je bent vast wel bekend met het 70 – 30 principe. 70 procent van afvallen ligt in de voeding en de overige 30 procent in het sporten. Dus zorg dat je deze twee factoren in orde hebt en je kunt er zeker van zijn dat je binnen no time van dat buikje af bent. Afvallen bij je buik is dus eigenlijk heel simpel, voeding en training!

Terug naar Afslanken en meer!
Cocktails-recepten